Om


Av användare. För användare.

Målet med Dinchat är att vara en naturlig mötesplats på internet, skapat ur användarens perspektiv. Med möjlighet att träffa andra människor direkt, utan att vänta på långa registreringar, inaktiva personer som är offline eller annat. Här hittar du en onlinechatt för alla smaker som innehåller en mängd funktioner såsom privat chatt samt möjligheten att men ett enkelt knapptryck kunna hindra alla användare, eller en enskild användare, från att kontakta dig om du inte är på humör för det.

Hela Sveriges mötesplats

Här kan du chatta både publikt och privat, träffa nya bekanta eller prata med någon du redan lärt känna. Oavsett om du söker något tillfälligt, långvarigt, vänner, en framtida partner, träffar, endast onlinekontakt eller allt däremellan.

Hela mötesplatsen är mobilanpassad och kan användas på alla enheter, såsom datorer, surfplattor och telefoner. All kommunikation transporteras även krypterad med SSL för att alla användare ska känna sig trygga att prata fritt.

Ingen registrering krävs för att chatta och som gäst kommer du åt alla funktioner, till skillnad från många andra mötesplatser och chattar som antingen inte tillåter gäster, eller begränsar dem kraftigt. Det enda förbehållet på Dinchat är att gästkonton såklart är tillfälliga och raderas efter max en vecka.

Vill du garanterat behålla ditt användarnamn och historik från alla roliga chattar över obegränsad tid är det bara att bli medlem, det är gratis och tar inte mer än några sekunder.

Den fria mötesplatsen

Chatten är helt anpassningsbar för er användare och en grundtanke är att den ska vara så fri som möjligt, utan kontrollerande funktioner. Vi tar hela tiden in önskemål och förslag från alla användare och gör dem till verklighet på Dinchat. Vi vill erbjuda den bästa tjänsten där alla kan hitta bekantskaper och umgås på nätet.

Vi strävar efter att chatten ska kunna användas precis så som varje enskild användare vill så att alla kan få ut så mycket av den som möjligt.

Alternativ till chattappar

Dinchat är ett perfekt alternativ till chattappar såsom skype, kik och snapchat då vår mötesplats varken kräver nedladdning av en app eller registrering.

Chatten kan användas när du vill, och från var som helst i världen då ingen nedladdning krävs.

Diskret, underhållande och enkelt!

Allt helt gratis såklart, välkommen in!